Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΘΗΒΑΣ

Η πρώτη συνάντηση του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Θήβας, πραγματοποιήθηκε χθες, (Σάββατο 6 Φεβρουαρίου) το βράδυ στο κέντρο “Τζάκι”, όπως είχε προγραμματιστεί. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, ενώ η αίθουσα γέμισε με μελισσοκόμους και τις οικογένειές τους, από την επαρχεία της Θήβας και όχι μόνο, παρότι απουσίαζαν μέλη του Δ.Σ. όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος κύριος Δημήτρης Ρουμελιώτης στον χαιρετισμό του.


Με την αφορμή της πρώτης συνάντησης έγινε και η κοπή της πίτας με ευχές για την νέα μελισσοκομική χρονιά και ο τυχερός της βραδιάς, ο κύριος Βαγγέλης Κυρίτσης κέρδισε μια ασημένια εικόνα βρίσκοντας το φλουρί και φυσικά κέρδισε την τύχη για το 2010. Του εύχομαι να είναι πάντα τυχερός στην ζωή του και να είναι υγιείς αυτός και η οικογένειά του.
Στη συνέχεια της βραδιάς και μετά από φαγοπότι και τα σχετικά σταυρωτά όπως συνηθίζεται στην περιοχή μας, ανέβηκαν τα ντεσιμπέλ και άναψε το γλέντι.
Ήταν πραγματικά μια ευκαιρία, ειδικά για εμάς τους νέους μελισσοκόμους να γνωριστούμε μεταξύ μας και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες με τους πιο έμπειρους.
Ας ελπίσουμε πως αυτή η συνάντηση, θα είναι η αρχή για μελλοντικές δραστηριότητες με ουσία, και να αποδείξουμε πως είμαστε ένας δυναμικός κλάδος, ενωμένος και χωρίς πολιτικές και προσωπικές βλέψεις και προβολές, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που έρχονται και να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα την μελισσοκομία και τα προϊόντα της.
Καλή αρχή λοιπόν. Πάντα τέτοια!
Και μερικές φωτογραφίες από την συνάντηση.

3 σχόλια:

  1. Dear my friend everything look like perfect,I wish succes all beekeepers in future time,I hope will be best next season all beekeepers.Lovely

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hi! my friend ILHAMI UYAR.
    I thank for your good reasons.
    I wish for you and your family best.
    Have always success in that you make.
    Have one beautiful evening.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία παρουσίαση μιας ωραίας και ζεστής βραδιάς γεμάτης κέφι και μιας αίθουσας γεμάτης παραγωγούς εθνικού εισοδήματος, χωρίς φανφάρες και "επισήμους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή